Hoftedysplasi
Slidgigt i hoften (video)
Intern springhofte
Ekstern springhofte
Medfødt hofteskred
Udskiftning af løs hofteprotese
Kunstig hofte
Hofteundersøgelse (video)

Slidgigt i hoften - indsættelse af kunstigt hofteled

Slidgigt (artrose) i hoften er en meget almindelig lidelse, som rammer mennesker i alle aldre. Ved slidgigt i hoften er brusken i hofteleddet nedslidt, og samtidigt er knoglestrukturen i lårbenet og bækkenet ofte forandret. Symptomerne på slidgigt i hoften er smerter og bevæge-indskrænkning. Behandling for slidgigt er operation, hvor der indsættes en ny hofteskål i bækkenet og en protese med nyt ledhoved i lårbenet. Operationen tager ca. 1 time og der anvendes oftest proteser uden anvendelse af knoglecement.

Der opereres ca. 8000 patienter i Danmark om året for slidgigt i deres hofte. 

Her kan du læse patientinformation om indsættelse af hofteprotese.

Effektiv smertebehandling ved hofteoperation

Kjeld Søballe foretager alle operationer med en ny form for smertebahandling, der giver patienten færre smerter, mindre kvalme og opkastinger, mindre morfinforbrug og kortere indlæggelsestid. Dette betyder, at patienten kan komme op at gå allerede få timer efter operationen, hvilket er en stor fordel for genoptræningen og det videre forløb. Se mere om smertebehandlingen i klippet fra Lægens Bord herunder. 

 
 
Hoftekirurg Kjeld Søballe    Tlf.: (+ 45) 89 49 74 25    mob.: (+45) 20 62 04 45    E-mail: kjeld@soballe.com Powered by SimpleNet CMS